Vlogger Safari Akademi – 02 Haziran 2020
50713
post-template-default,single,single-post,postid-50713,single-format-standard,theme-borderland,eltd-core-1.2,woocommerce-no-js,borderland-|-shared-by-wptry.org-theme-ver-2.4,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Vlogger Safari Akademi – 02 Haziran 2020

02 Haziran-12 Haziran 2020 tarihleri arasında New York Vlogger Safari düzenlenmiştir.

Hakkımızda


Merhabalar Bizler, Creators Altında kurulmuş Vlogger ekibiyiz. Başarılı yeteneklerimizle profesyonel dijital dünyanızda eğlenceli bir yol arkadaşlığı yapıyoruz.Aynı zamanda geleceğin yeteneklerini keşfedip tecrübelerimizden faydalanmalarını sağlıyoruz Vlogger Akademisi; sosyal medyada video içeriği üreten ya da üretmeyi hedefleyen video blogger adayları için faaliyet gösterecek bir eğitim ve stüdyo kurumu olarak tasarlanmıştır. Vlogger Akademi ve workshop ile birlikte, vloggerlarımız işbirlikleri yapabilecekleri sosyal medya influencerları ile tanışabilecekleri ve yeni köprüler kurabilecekleri bir otam oluşturuyoruz.

Misyonumuz


Uygulayıcı firma tarafından açılacak olan video blogger akademisi; kent ve çevresinde yaşayan, Youtube / Vlog iletişimine meraklı, ekran uyumu yüksek, vizyoner adayların, yıl içinde 4 kez tekrarlanacak birer aylık eğitim etkinliğiyle Vlogger olarak yetiştirilmesine ve yeni Youtuber adaylarının konu dahilinde çektikleri videoların Vlogger Akademi web sitesinde yayınlanmasına ve filmler arasından yapılacak bir seçkiyle BursaGo Youtube Kanalı’na katkı sunulmasına dayalı bir eğitim projesidir.

Vizyonumuz


Vlogger Akademisi; sosyal medyada video içeriği üreten ya da üretmeyi hedefleyen video blogger adayları için faaliyet gösterecek bir eğitim kurumu olarak tasarlanmıştır.
Projeye ilişkin bilgilerden önce Vlog kavramı üzerine kısa bir açıklama yapmakta yarar var. Tüm dünyada artan bant genişliğinin bir sonucu olarak video ve blog‘ları birleştiren vlog‘lar, kişi ve kurumların kendilerini daha iyi ifade etme olanağı buldukları yepyeni bir iletişim yolu haline gelmeye başladı. Vlog’ları kısaca deneyim, gelişim, yenilik ve Haberler olan biteni sistemli bir şekilde “video formatında paylaşmak” olarak tanımlayabiliriz.

Yorum Yok!

Yorum Gönder